nl
en

positief zijn brengt je verder

Wij zijn The Terrace.
Wij geloven in een betere wereld.
Wij helpen jou ‘s werelds grootste uitdagingen aan te gaan.
Door vandaag nog positief te starten.
Jouw doel, jouw krachten, en onze visie.
Dat is hoe we het doen.

ken je visie en je doel

Wij zijn een strategieboutique dat samen met jou de best mogelijke wereld wil creëren. We ondersteunen moedige bedrijven die stappen zetten op het gebied van duurzaamheid en we zijn fan van dappere merken die betekenisvolle producten maken.

Wij helpen je je maatschappelijke rol of te wel je purpose te vinden en creëren een scherpe strategie om die succesvol in te vullen.

* positionering * business strategie * marketing strategie *

kies je eigen geluid

Succesvolle campagnes raken je in je hart. De boodschap is eerlijk en authentiek en zal altijd positieve verandering met zich meebrengen.

Wij helpen je om een eigen persoonlijkheid te kiezen in je communicatie en een positieve stempel te drukken op de wereld. 

* branding * creatieve concepten * communicatiestrategie *

laat zien waarmee je bezig bent

Als maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda staat van jouw organisatie is het hoog tijd om dit verhaal te delen. Of wellicht is de EU wetgeving over niet-financiële verslaggeving wel van toepassing en moet je simpelweg rapporteren. Geef inzicht in je financiële, sociale en milieu gerelateerde prestaties en laat zien hoe je positieve waarde creëert, niet alleen voor het bedrijf maar ook voor de samenleving.

Wij helpen je met verslaglegging die het hele verhaal van jouw business vertelt. Verslaglegging die je stakeholders betrekt voor positieve verandering.

* verslaglegging * stakeholder betrokkenheid *

sluit je aan bij de roedel

Natuurlijk zijn we zelf verantwoordelijk voor onze eigen toekomst, maar alleen als we samen de spelregels veranderen kunnen we ook echt systeemveranderingen bewerkstelligen. We moeten baanbrekend denken en samenwerking is een must.

 Wij helpen je om de duurzaamheidsdialoog te starten binnen jouw branche en gezamenlijk actie te ondernemen.

* multi-stakeholder dialoog * convenant *