The Terrace is het strategiebureau voor communicatie en duurzaamheid

Bij The Terrace inspireren en activeren we onze klanten om betere, meer duurzame keuzes te maken en begeleiden we hen om deze te realiseren.

 

Ben je nieuwsgierig naar de mensen die onze positieve verandering waarmaken? Wil je weten waarom The Terrace is opgericht? Of ben je benieuwd of we openstaande vacatures hebben? Dan ben je op de juiste pagina!

ONS TEAM

ONS VERHAAL

Celebrating Positive Change

De toekomst heeft al onze hoofden, harten en handen nodig

The Terrace wil de wereld klaar maken voor de toekomst. We delen een intrinsieke motivatie om altijd expert te zijn op het onderwerp; ons analytisch vermogen om complexe vraagstukken simpel te maken; en onze creativiteit om innovatieve oplossingen te bedenken.

Tot nu toe hebben we voor meer dan 115 klanten gewerkt. Uiteenlopend van multinationals en scale-ups tot non-profitorganisaties. Soms duren onze opdrachten twee maanden; sommige klanten blijven jaren bij ons. En veel van onze klanten komen terug!

Onze klanten zien in ons meer dan een adviseur en beschrijven ons als een echte sparringpartner in hun MVO-reis. We co-creëren, we ondersteunen wat er al is en we bouwen vertrouwen in relaties. Je kunt erop vertrouwen dat we de status-quo uitdagen om een beter bedrijf te creëren!

The Terrace is ontstaan uit ongeduld

Leontine Gast werd de eerste MVO-manager bij de supermarktketen Albert Heijn. Met de lancering van het biologische label AH Biologisch bleek ze een echte pionier te zijn in het toegankelijk maken van duurzame producten.

Na een reis van negen jaar bij Albert Heijn werd het duidelijk dat het maken van duurzame impact niet over één nacht ijs gaat. Leontine werd ongeduldig. Ze wilde meer en sneller positieve impact maken. Daarom heeft ze in 2007 The Terrace opgericht met de ambitie om bedrijven te helpen met hun MVO-uitdagingen.

In een Thais restaurant werden we wie we zijn

Pierre Hupperts sloot zich in 2011 aan als partner van The Terrace. Pierre en Leontine leerden elkaar kennen tijdens het Social Venture Network in de jaren negentig. Sinds hun eerste ontmoeting gaan ze minstens één keer per jaar eten bij het Thaise restaurant Birdies aan de Zeedijk. Hun verschillende  achtergrond in combinatie met hun gezamenlijke ambitie om bedrijven te stimuleren om positieve impact te maken, bleek een geweldige combinatie die tot vruchtbare resultaten heeft geleid.

Na de komst van Pierre werd ons team verder uitgebreid. Naast merkpositionering en -communicatie begonnen we met het aanbieden van meer duurzaamheid- en strategieconsultancy en stakeholderdialogen. Een groen hart dat alles met elkaar verbindt.

ONZE KLANTEN

VERSTERK ONS TEAM

Ons dynamische team bestaat uit een diverse groep mensen met verschillende achtergronden en een gedeelde ambitie om een positieve impact te maken. Kom jij ons team versterken? Hieronder vind je onze openstaande vacatures.