CONSULTANT STRATEGIE & DUURZAAMHEID

Sorry, voor nu is deze positie vervuld. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe vacatures.

The Terrace heeft plek voor een enthousiaste allrounder voor een functie als consultant bij een bureau dat zich 100% bezig houdt met positieve verandering. Je gaat werken aan projecten van nationale en internationale klanten in zowel de publieke als private sector. Je komt elke dag in actie voor duurzame impact, zowel op strategie als implementatie gebied. Denk aan het ontwikkelen van de juiste aanpak om een duurzaamheid strategie te ontwikkelen, of het uitvoeren van een stakeholder analyse over de belangrijke materiele duurzaamheidsissues binnen waardenketens. Het werk is divers en elke dag inspireren we klanten om duurzaamheid strategisch te implementeren en hun rol in de betekenis economie op te pakken. Zie jij het zitten om samen te werken met ons gedreven en dynamische team in het hart van Amsterdam?

Functieomschrijving

In de functie van strategie consultant neem jij de leiding in het doen van diepgaand onderzoek op uiteenlopende thema’s en weet jij die inzichten te vertalen naar een moedige positionering op duurzaamheid. Een aantal van jouw activiteiten:

 • Markt- en sectoronderzoek: analyse van specifieke markten en/ of sectoren op basis van deskresearch, stakeholder interviews/enquêtes, rapporten, artikelen.
 • Het inzetten van strategische modellen om complexe uitdagingen op het gebied van duurzaamheid om te zetten in heldere en actiegerichte aanbevelingen.
 • Het ontwikkelen van duurzaamheidsstrategieën en implementatie.
 • Projectmanagement: je onderhoudt klantcontact van begin tot eind van projecten, bouwt effectief een projectplan op en biedt ondersteuning aan anderen in het team waar nodig.

Vaardigheden & ervaring

 • Universitair diploma (BA / MA) in sustainable development, business, management, marketing of een daaraan gerelateerde studie.
 • 2 – 4 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in consultancy, bij voorkeur in duurzaamheid.
 • Sterke onderzoeks- en analytische vaardigheden in combinatie met een ‘getting-it-done’ mentaliteit.
 • Je bent in staat om zowel in een teamverband als zelfstandig te werken, je neemt initiatief en maakt zaken af.
 • Sterke sociale vaardigheden, je bouwt en onderhoudt met plezier goede relaties met klanten en diverse stakeholders.
 • Sterke Engelse taalvaardigheid (mondeling en schriftelijk) en minimaal een basislevel Nederlands. Spaans en Duits zijn een pluspunt.

Goed om te weten

 • We bieden een marktconform salaris, gebaseerd op jouw ervaring.
 • 36 uur per week gedurende 12 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een uitdagende positie in een werkveld dat steeds in ontwikkeling is.

Solliciteer vandaag

We ontvangen graag je CV en motivatie met daarin een inzicht in waarom jij super geschikt bent voor deze baan. Stuur ze op naar info@theterrace.nl vóór 14 juli 2019.Heb je eerst nog vragen over deze functie en het sollicitatieproces? Stuur dan ook gerust een mailtje.

Applicatie Deadline

De deadline is versterken


e-mail je motivatie en CV naar info@theterrace.nl

The strategy agency for positive change

WG Plein 153/156
1054 SC Amsterdam
+31 (20) 337 42 71
info@theterrace.nl

Stay connected on social media:

Positive change in your inbox?

Join our email list for our latest developments, upcoming workshops and job opportunities