TRAININGEN & WORKSHOPS

Onze workshops en trainingen zijn voor professionals die een passie hebben voor het realiseren van positieve veranderingen (net als wij!). Wil jij de positionering van je merk aanscherpen? Sta je klaar om je duurzaamheidsverslag te kickstarten? Of wil je leren hoe je over duurzaamheid kunt communiceren? Wellicht zijn onze workshops of trainingen dan precies wat jij nodig hebt om de eerste stappen te zetten!

Bedrijven hebben de macht om de wereld te veranderen. Het is tijd dat het bedrijfsleven opstaat en rekening gaat houden met hun impact op het milieu en de samenleving. Toch blijft voor veel managers, werknemers, marketeers en consultants het concept duurzaam ondernemen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) abstract.

Aan de hand van de up-to-date inzichten, creatieve oefeningen en inspirerende voorbeelden geeft deze training inzicht in duurzaamheid en hoe je het kan implementeren in jouw organisatie. Aan het einde van deze training ben je klaar om gelijk aan de slag te gaan!

29 oktober, 5 november & 12 november 2020

Meer info

De purpose van een merk moet centraal staan ​​in elke beslissing die het merk neemt. Het geeft aan hoe het merk gezien en gewaardeerd wordt door alle betrokken stakeholders.

Het doel van deze intensieve training is om je te helpen ontdekken hoe je de purpose van jouw eigen merk (opnieuw) kunt definiëren. Is jouw huidige marktpositioneringen in lijn met de de kern van jouw merk? Hoe kun je een purpose creëren en dit laten leiden tot nieuwe kansen? Laat ons onze purpose expertise met je delen!

Neem contact op voor aankomende data voor deze training. 

Meer info

Zet jouw bedrijf of organisatie zich in voor een positieve impact op de wereld? Sterke communicatie is essentieel om deze purpose relevant en geloofwaardig over te brengen op anderen.

In deze training laten we je zien hoe je duurzaamheid op een unieke, geloofwaardige en relevante manier tot leven kunt brengen. Zodat jouw merk er één van betekenis wordt. Laat je inspireren door wat er allemaal mogelijk is met betekenisvolle communicatie en ga aan de slag met jouw duurzame messaging.

Neem contact op voor aankomende data voor deze training. 

Meer info

Steeds vaker publiceren bedrijven en andere organisaties een duurzaamheids- of MVO verslag. Daarnaast vragen bedrijven steeds vaker aan hun belangrijkste leveranciers om de informatie over hun impact toegankelijk te maken voor externe en interne stakeholders.

Is jouw organisatie er klaar voor om dit proces te kickstarten of te verbeteren? Dan is de training MVO Verslag de perfecte stap voor jou. Het biedt inzicht in de vragen waarom en hoe een duurzaamheidsverslag opgesteld moet worden en wat je er mee kan doen als het af is.

Neem contact op voor aankomende data voor deze training. 

Meer info

Merkpersoonlijkheid staat centraal bij elk groot merk. Onze Brave Brand Personalities workshop biedt inzicht in mogelijkheden voor verbeteringen in jouw merkcommunicatie. Aan de hand van ons Brave Brand Personalities model krijg je feedback op je eigen communicatiemateriaal: draagt de ’tone of voice’ van jouw merk consistent de juiste boodschap uit?

Wij delen graag onze merk expertise om jou te helpen je eigen verhaal te vertellen en, nog belangrijker, het goed te vertellen!

Neem contact op voor aankomende data voor deze training. 

Meer info

Liever een op maat gemaakte workshop of training?

We blinken uit in het faciliteren van multidisciplinaire teams om het volgende niveau te bereiken. Onze geheime saus is een mix van diepgaande kennis, praktijkervaring en de nodige humor om de sessie draaiende te houden. We bieden op maat gemaakte trainingen aan om teams te begeleiden naar de oplossingen voor hun uitdagingen op het gebied van branding, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en communicatie. Neem contact met ons op om te bespreken wat we kunnen doen om jouw team te helpen.

Neem contact met ons op