Brand Purpose training: ontdek de purpose van jouw merk!

De purpose van een merk moet centraal staan ​​in elke beslissing die het merk neemt. Het geeft aan hoe het merk gezien en gewaardeerd wordt door alle betrokken stakeholders. Purpose staat voor het verbeteren van het leven van mensen vanuit de kern van jouw bedrijf. Het doel van deze training is om je te helpen ontdekken hoe je de purpose van jouw eigen merk (opnieuw) kunt definiëren. Door je mee te nemen langs de vijf stappen van ons Brand Purpose model, krijg je inzicht in deze zoektocht. Aan de hand van voorbeelden zullen we laten zien welken merken het begrijpen en welke niet.

Brand Purpose training iets voor jou?

Onze Brand Purpose training biedt inzicht in de ware aard van jouw merk. Dit is de perfecte training als je:

  • Een brand manager of communicatiespecialist bent met een passie voor het maken van een positieve impact (net als wij!).
  • Graag wilt leren hoe je de purpose van je merk kunt ontdekken.
  • Wilt weten hoe je je collega’s kunt meenemen in deze zoektocht naar purpose.

Aan het einde van de dag…

  • Ben je geïnspireerd door de purpose voorbeelden van verschillende merken.
  • Begrijp je ons vijf stappen Brand Purpose model en de kansen voor jouw eigen merk.
  • Heb je je huidige merkpositionering geanalyseerd en gekeken of deze in lijn is met de purpose van jouw merk.
  • Heb je je netwerk uitgebreid!

Over The Terrace

Bij The Terrace inspireren en activeren we onze klanten om betere, betekenisvolle keuzes te maken en begeleiden we hen om deze te bewerkstelligen. Wij zijn een strategiebureau dat organisaties helpt hun duurzaamheidspotentieel waar te maken, door middel van (merk)strategieën, stakeholderdialogen, communicatie en MVO verslaglegging.

Deze training wordt begeleid door Leontine Gast, de oprichter en brand purpose expert van The Terrace. Leontine inspireert en ondersteunt veel bedrijven om innovatieve stappen te zetten om meer waarde te creëren voor hun bedrijf en de samenleving. Met haar creatieve en pragmatische geest houdt ze ervan om de uitdaging aan te gaan de wereld klaar te maken voor de toekomst.

Praktische informatie

De training vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam, op de bovengenoemde data. We beginnen om 10.30 en eindigen om 17.00 inclusief een biologische lunch en een afsluitende borrel.

Houd er rekening mee dat deze training soms in het Nederlands en soms in het Engels worden gegeven. Let dus goed op de taal die achter de bovengenoemde training data staat.

Opgeven voor de training?

Er is een beperkt aantal van 8 plekken per training, dus wacht niet te lang met opgeven! Voor meer informatie kun je ons ook een e-mail sturen of bellen op +31 (20) 33 74 271 en dan nemen we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prijs

EUR 495,- excl. BTW

Aankomende Brand Purpose training(en)


Meld je aan:

Liever een andere datum of taal? Laat het ons weten middels een e-mail.

The strategy agency for positive change

WG Plein 153/156
1054 SC Amsterdam
020 – 337 42 71
info@theterrace.nl

Blijf in contact via social media:

Positive change in je inbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, workshops en vacatures

This post is also available in: enEnglish (Engels)