Brave Brand Personalities workshop: vertel je eigen verhaal en vertel het goed!

De merkpersoonlijkheid staat centraal bij elk groot merk. Van Ben & Jerry’s grappige en vrolijke karakter tot de zelfverzekerde en ambitieuze taal van Nike. Het doel van deze workshop is om je te helpen de persoonlijkheid van jouw eigen merk te ontdekken. Aan de hand van ons Brave Brand Personalities model krijg je feedback op je eigen communicatiemateriaal. Laat ons onze merkexpertise met je delen om je te helpen jouw eigen verhaal te vertellen en, nog belangrijker, het goed te vertellen!

Brave Brand Personalities workshop iets voor jou?

Onze Brave Brand Personalities workshop biedt inzicht in mogelijkheden voor verbeteringen in jouw merkcommunicatie. Dit is de perfecte workshop als je:

  • Een brand manager of communicatiespecialist bent met een passie voor het maken van een positieve impact (net als wij!)
  • Benieuwd bent naar de persoonlijkheid van jouw merk.
  • Je jezelf afvraagt of de ‘tone of voice’ van jouw merk de boodschap van het merk consistent vertelt.

Aan het einde van de dag…

  • Ben je geïnspireerd door de verschillende merkpersoonlijkheden van ons Brave Brand Personalities model.
  • Begrijp je het belang van een merkpersoonlijkheid en waar de kansen liggen voor je eigen merk.
  • Heb je je huidige communicatie geanalyseerd en weet je of die gelijk is met de persoonlijkheid van jouw merk.
  • Heb je je netwerk uitgebreid!

Wie gingen je voor?

Organisaties die deel hebben genomen aan deze workshop zijn Dopper, Vendor, EcoStyle, UTZ, Peeze, WakaWaka, Moyee Coffee, BrightPensioen, A-ware Retail, Lemonaid, BetterPlaces, Omybag, Rondeel, Dierenbescherming, TUI, Madurodam, Oneplanetcrowd, en nog veel meer!

Over The Terrace

Bij The Terrace inspireren en activeren we onze klanten om betere, betekenisvolle keuzes te maken en begeleiden we hen om deze te bewerkstelligen. Wij zijn een strategiebureau dat organisaties helpt hun duurzaamheidspotentieel waar te maken, door middel van (merk)strategieën, stakeholderdialogen, communicatie en MVO verslaglegging.

Deze training wordt begeleid door Leontine Gast, de oprichter en brand purpose expert van The Terrace. Leontine inspireert en ondersteunt veel bedrijven om innovatieve stappen te zetten om meer waarde te creëren voor hun bedrijf en de samenleving. Met haar creatieve en pragmatische geest houdt ze ervan om de uitdaging aan te gaan de wereld klaar te maken voor de toekomst.

Opgeven voor de workshop?

Door de huidige COVID-19 omstandigheden, vinden al onze trainingen op dit moment online plaats.

Voor meer informatie over aankomende data óf voor overleg over het samenstellen van een training op maat, kun je ons een e-mail sturen op hello@theterrace.nl of bellen op +31 (20) 33 74 271 en dan nemen we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aankomende Brave Brand Personalities workshop(s)


We hebben nog geen volgende Brave Brand Personality training gepland. Stuur ons een e-mail als je geïnteresseerd bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

The strategy agency for positive change

WG Plein 153/156
1054 SC Amsterdam
020 – 337 42 71
info@theterrace.nl

Blijf in contact via social media:

Positive change in je inbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, workshops en vacatures