Training MVO Verslag: bouw je eigen stappenplan in één middag!

Steeds vaker publiceren bedrijven en andere organisaties een MVO- of duurzaamheidsverslag om inzicht te geven over hun duurzaamheidsstrategie en -prestaties. Vanaf dit jaar zijn grote bedrijven in de EU zelfs wettelijk verplicht om gegevens over hun duurzaamheidsprestaties te publiceren. Daarnaast vragen ook bedrijven steeds vaker aan hun belangrijkste leveranciers om de informatie over hun impact toegankelijk te maken voor externe en interne stakeholders.

MVO verslag training iets voor jou?

De training biedt inzicht in de vragen waarom en hoe een duurzaamheidsverslag op te stellen. Deze middagsessie is geschikt voor *:

  • Mensen die bezig zijn met het maken van het (volgende) duurzaamheidsverslag voor hun organisatie en voor mensen die het duurzaamheidsverslag van hun bedrijf willen starten of verbeteren.
  • Mensen van verschillende afdelingen, zoals financiën, investor relations, communicatie, duurzaamheid en meer.

* Deze training is niet geschikt is voor consultants.

Aan het einde van de dag…

  • Zal je een beter idee hebben van hoe je een duurzaamheidsverslag kunt opstellen op basis van verschillende cases en voorbeelden;
  • Heb je een eigen stappenplan gemaakt om te kunnen rapporteren over de duurzaamheidsprestaties van jouw organisatie;
  • Zul je geïnspireerd zijn om aan de slag te gaan en je collega’s en stakeholders te betrekken bij het maken van een duurzaamheidsverslag voor positieve verandering!

Wie waren je voor?

Eerdere deelnemers zijn mensen in verschillende rollen van Nedcargo, A-Ware, Bright Pensioen, Ecodrukkers, SER, OLVG, Madurodam, AgroFair en nog veel meer.

Over The Terrace

Bij The Terrace inspireren en activeren we onze klanten om betere, betekenisvolle keuzes te maken en begeleiden we hen om deze te bewerkstelligen. Wij zijn een strategiebureau dat organisaties helpt hun duurzaamheidspotentieel waar te maken, door middel van (merk)strategieën, stakeholderdialogen, communicatie en MVO verslaglegging.

Deze training wordt begeleid door Marjolein Baghuis, onze expert op het gebied van verslaglegging. De training is gebaseerd op haar ervaring in communicatie en verslaglegging op het gebied van duurzaamheid bij het Global Reporting Initiative en door te werken aan de jaar- en duurzaamheidsverslagen voor klanten als Tony’s Chocolonely, A.S. Watson en Cordaid.

Praktische informatie

De training vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam, op de bovengenoemde data. We beginnen om 14.00 en eindigen om 17.00, gevolgd door een borrel.

Houd er rekening mee dat deze training soms in het Nederlands en soms in het Engels worden gegeven. Let dus goed op de taal die achter de bovengenoemde training data staat.

Opgeven voor de workshop?

Er is een beperkt aantal van 8 plekken per training, dus wacht niet te lang met opgeven! Voor meer informatie kun je ons ook een e-mail sturen of bellen op +31 (20) 33 74 271 en dan nemen we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prijs

Deze workshop editie is EURO 149,- excl. BTW

Aankomende MVO Verslag training


Datum:

  • dinsdag 8 oktober 2019, registreer hier

Liever een andere datum of taal? Laat het ons weten middels een e-mail.

The strategy agency for positive change

WG Plein 153/156
1054 SC Amsterdam
020 – 337 42 71
info@theterrace.nl

Blijf in contact via social media:

Positive change in je inbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, workshops en vacatures

This post is also available in: enEnglish (Engels)