Communicatie workshop: de weg naar betekenisvolle activatie

Is jouw merk er klaar voor om een positieve impact te maken op de wereld en de samenleving? Sterke communicatie is essentieel om de purpose relevant en geloofwaardig over te brengen op anderen. Door creatieve en betekenisvolle communicatiecampagnes kunnen merken inspiratie vormen voor positieve verandering, waardoor medewerkers en klanten trots kunnen zijn op jouw merk. In deze workshop laten we je zien hoe je je purpose in communicatie op een geloofwaardige en relevante manier tot leven kunt brengen. En je zo nog meer betekenis geeft aan je merk.

Communicatie workshop iets voor jou?

Onze communicatie workshop laat zien wat de waarde is van creatieve campagnes die zorgen voor positive change. Dit is de workshop voor jou als:

  • Je alles wilt weten over betekenisvolle campagnes.
  • Je wilt weten hoe je vanuit je purpose relevant én geloofwaardig kunt communiceren.
  • Je wilt weten hoe je over je duurzaamheid kunt communiceren.

Aan het einde van de dag…

  • Ben je geïnspireerd door de mogelijkheden van creatieve communicatiecampagnes.
  • Weet je hoe je je purpose relevant kunt maken in een campagne.
  • Weet je hoe waardevol het is om te communiceren over duurzaamheid.
  • Heb je je netwerk uitgebreid!

Over The Terrace

Bij The Terrace inspireren en activeren we onze klanten om betere, betekenisvolle keuzes te maken en begeleiden we hen om deze te bewerkstelligen. Wij zijn een strategiebureau dat organisaties helpt hun duurzaamheidspotentieel waar te maken, door middel van (merk)strategieën, stakeholderdialogen, communicatie en MVO verslaglegging.

Deze workshop wordt begeleid door de creatief directeur van The Terrace, Ralph Kruijssen. Ralph heeft voor grote reclamebureaus in Amsterdam gewerkt en won verschillende prijzen voor zijn campagnes. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alle communicatie rond een merk bijdraagt aan de purpose van het merk. Op deze manier zijn merken relevant en onmisbaar voor de samenleving.

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam, op de bovengenoemde data. We beginnen om 14.00 en eindigen om 17.00, gevolgd door een borrel.

Houd er rekening mee dat deze training soms in het Nederlands en soms in het Engels worden gegeven. Let dus goed op de taal die achter de bovengenoemde training data staat.

Opgeven voor de training?

Er is een beperkt aantal van 8 plekken per workshop, dus wacht niet te lang met opgeven! Voor meer informatie kun je ons ook een e-mail sturen of bellen op +31 (20) 33 74 271 en dan nemen we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prijs

EUR 145,- excl. BTW

Aankomende Communicatie workshop(s)


Meld je aan:

Liever een andere datum of taal? Laat het ons weten middels een e-mail.

The strategy agency for positive change

WG Plein 153/156
1054 SC Amsterdam
020 – 337 42 71
info@theterrace.nl

Blijf in contact via social media:

Positive change in je inbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, workshops en vacatures

This post is also available in: enEnglish (Engels)