CSR Essentials training - Aan de slag met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bedrijven hebben de macht om de wereld te veranderen. Daarom is het in deze tijd waar duurzaamheid een van de grootste uitdagingen is, belangrijk dat bedrijven opstaan en rekening houden met hun impact op het milieu en de samenleving. Tegenwoordig is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) – de Nederlandse term voor Corporate Social Responsibility (CSR) – al bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Toch is voor veel managers, werknemers, marketeers en consultants het concept van MVO nog steeds abstract. De CSR Essentials-training biedt inzicht in de betekenis van MVO door het aanreiken van een theoretisch kader en praktische voorbeelden. Daarnaast wordt er aan de hand van verschillende cases gekeken naar de uitdagingen en implementatie van MVO.

CSR Essentials training iets voor jou?

De ‘CSR Essentials’ training van The Terrace is voor (young) professionals met een passie voor het maken van positieve impact (net als wij!).

Dit is de perfecte training voor jou als:

  • Je alles te weten wilt komen over de basisprincipes van MVO
  • Je een bestuurder, manager of werknemer van een bedrijf bent dat nog niet heel actief is op MVO; jij wilt de drijvende kracht worden!
  • Je bij een bedrijf werkt waar al veel aan MVO wordt gedaan maar zelf nog niet actief best op dit thema; dat wordt de volgende stap in jouw carrière.

Aan het einde van de dag…

  • Heb je een duidelijk beeld van wat MVO inhoudt: de basics, trends & ontwikkelingen, een overzicht van de belangrijkste CSR-standaarden en inspirerende casestudies;
  • Weet je wat belangrijk is voor je organisatie: wat zijn de relevante kwesties en belanghebbenden – en hoe activeert je ze?
  • Ben je klaar om gelijk aan de slag te gaan: je hebt alle tools om je eigen actieplan op te stellen!

Wie waren je voor?

Eerdere deelnemers waren young professionals van verschillende bedrijven, als FrieslandCampina, ASR Nederland, ASML, VolkerWessels, Aegon, Randstad, Tennet, Aon, Arcadis, Eiffel, Royal HaskoningDHV en EY.

Over The Terrace

Bij The Terrace inspireren en activeren we onze klanten om betere, betekenisvolle keuzes te maken en begeleiden we hen om deze te bewerkstelligen. Wij zijn een strategiebureau dat organisaties helpt hun duurzaamheidspotentieel waar te maken, door middel van (merk)strategieën, stakeholderdialogen, communicatie en MVO verslaglegging.

Deze training wordt begeleid door Leontine Gast, de oprichter en strategiedeskundige van The Terrace, die al meer dan twee decennia ervaring heeft met het adviseren en implementeren van MVO; en onze workshopontwerper Nierika Hamaekers, die ervoor zal zorgen dat de meest innovatieve en creatieve ideeën in je naar boven komen!

Praktische informatie

De training vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam, op de bovengenoemde data. We beginnen om 09.30 en eindigen om 17.00 inclusief een biologische lunch en een afsluitende borrel.

Houd er rekening mee dat deze training soms in het Nederlands en soms in het Engels worden gegeven. Let dus goed op de taal die achter de bovengenoemde training data staat.

Opgeven voor de training?

Er is een beperkt aantal van 8 plekken per training, dus wacht niet te lang met opgeven! Voor meer informatie kun je ons ook een e-mail sturen of bellen op +31 (20) 33 74 271 en dan nemen we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prijs

We hebben een aanbod dat je niet kunt weigeren! Omdat we nog in de opstartfase zitten, bieden we de training aan tegen een gereduceerd tarief van €245, – excl. BTW*.

*Het standaard tarief is €495, – excl. BTW

Aankomende CSR Essentials training(en)


Meld je hier aan:

Liever een andere datum of taal? Laat het ons weten middels een e-mail.

The strategy agency for positive change

WG Plein 153/156
1054 SC Amsterdam
020 – 337 42 71
info@theterrace.nl

Blijf in contact via social media:

Positive change in je inbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, workshops en vacatures

This post is also available in: enEnglish (Engels)